Välj region

Choose region

Arctic erbjuder försäkringslösningar på flera marknader i Europa.

Arctic offer insurance solutions on multiple markets in Europe.

Trygghetsförsäkring vid SmartDNA cykelmärkning

Det säkraste skyddet på marknaden!  

-trygghetsförsäkring ingår i köpet av din cykelmärkning

Det ingår en 1-årig trygghetsförsäkring, som hjälper dig om din cykel blir stulen, när du köper SmartDNA cykelmärkning.

När du anmäler en cykelstöld till ditt hemförsäkringsbolag får du tyvärr inte ut det du betalat för cykeln eftersom du måste betala en självrisk. Försäkringsbolaget gör dessutom ett åldersavdrag beroende på hur gammal cykeln är, vilket många inte tänker på.  Visst är det tråkigt att behöva betala en självrisk men det är inte där de stora pengarna ligger. Åldersavdraget blir högre för varje år som går vilket gör att du måste betala mer pengar från egen ficka när du är tvungen att köpa en ny cykel. Det finns många cykelförsäkringar som endast ersätter dig för självrisken du måste betala till ditt hemförsäkringsbolag vid en stöld men vi har tagit trygghetsförsäkringen ett steg längre. Vi ersätter dig för självrisken OCH åldersavdraget!   

Ju äldre din cykel blir desto lägre ersättning får du från hemförsäkringen. Med trygghetsförsäkringen som komplement till hemförsäkringen är du och din cykel i trygga händer i många år. När det kostnadsfria året tar slut, kan du förnya trygghetsförsäkringen årsvis.

Både polisen och försäkringsbolagen rekommenderar SmartDNA cykelmärkning.

Trygghetsförsäkringen lämnar ersättning för åldersavdraget och självrisken som du själv behöver betala till din hemförsäkring vid en ersättningsbar skada.

Du får ett försäkringsbrev med fullständiga villkor senast en månad efter att du registrerat din unika kod. Kontakta oss om du inte fått försäkringsbrevet.

Kundservice

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om din försäkring eller vill veta mer om våra erbjudanden.

Om skadan inträffar

Har du råkat ut för en skada? Fyll då i en skadeanmälan via länken nedan. Skriv sedan ut denna, signera och skicka in. Så behandlar vi ditt ärende snarast möjligt.